top of page

Over ons

Victrix triumphet veritas

Ofwel, 'moge de waarheid zegevieren'. Deze tekst staat met het jaartal 1596 op de gevel van ons pand. Het sterke vermoeden bestaat dan ook dat hier vroeger recht gesproken werd. Voor wie de waarheid niet zo gunstig uitpakte stonden de schandpalen op de Vischmarkt klaar. Nu is de sfeer hier heel wat gemoedelijker! 

We durven wel te zeggen dat 't Olde Regthuys het mooiste plekje van Elburg in bezit neemt! Je vindt ons midden op de Vischmarkt, met uitzicht op de Vischpoort, muziektent, beek en oude geveltjes is er genoeg om van je af te kijken. Begeleid door de kerkklokken waan je je in Elburg éven terug in het verleden. Wil je meer lezen over het mooie Vestingstadje Elburg? Bezoek deze pagina: Elburg

Restaurant-t-olde-regthuys_elburg_LQ-3.jpg

Vroeger heette restaurant 't Olde Regthuys restaurant 'De Zon'. Erg toepasselijk wat ons betreft. Een beter plekje op de knip kunnen zonaanbidders niet krijgen! 

't Olde Regthuys groeit door

17 jaar waren ze toen ze hun eerste stap op de werkvloer zetten. Na een jaar of 10 geleerd te hebben nam Jan Neuteboom, met Carin aan zijn zijde, het restaurant over. Jaren lang hebben ze hun passie in de zaak gestopt. 

Begin 2022 was het voor hun tijd om het stokje over te dragen. Daan Stoter nam vanuit zijn BV 'DSH Groep' het restaurant over. Met een jarenlange ervaring in de horecabranche zet hij het concept van 't Olde Regthuys door, om verder te bouwen aan deze mooie zaak in Elburg Vesting. 

Restaurant-t-olde-regthuys-elburg.png
bottom of page