Diner
Voorgerechten
Yellowtail Kingfish
gebrande kingfish en tartaar van kingfish, geserveerd met dashi van bakkeljauw en limoenblad
12,00
Sint Jacobsschelp
gebakken coquilles met zeekraal, tomatensalsa en hazelnootcrunch
11,00
Gerookte hertenham
dungesneden schouderham van hert met een mousse van eendenlever, truffelmayonaise en geroosterde pittenmix
11,00
Gevulde portobello vegetarisch
gegratineerd uit de oven met orzo, skaepsrond, pulled oesterzwam en tomatencrunch (ook als hoofdgerecht te bestellen)
9,00
Wortel & Biet Vegan
sousvide gegaarde bospeen met een schuim van rode biet, hoemoes en een crumble van groene kruiden
9,00
Soepen
Oesterzwam & truffel
oesterzwam van onze lokale oesterzwamkweker met een tapenade van zwarte truffel
8,50
Vissoep
rijkelijk gevuld, op basis van kreeftenbisque
9,00
Mosterdsoep
romige soep van Zwolse mosterd met spekkaantjes
8,50
Hoofdgerechten
vlees
Hertenbiefstuk
met een jus van bramen en bloemkool-mousseline
24,00
Rendang
langzaam gegaarde stoofpot van rund op Indonesische wijze
23,00
Runder bavette
graind fed runder bavette uit Australië met morillejus en macadamia noten
24,00
vis
Catch of the day
wat de visboer ons brengt
Dagprijs
Corvinafilet
gegratineerd uit de oven met een korst van pecorino, zongedroogde tomaat en kalamata olijven
22,00
vegetarisch
Gevulde portobello
gegratineerd uit de oven met orzo, skaepsrond, pulled oesterzwam en tomatencrunch
19,00
Hartige taart
bladerdeegtaartje uit de oven met groenten, kruiden crème fraîche, pecannoten en taleggio
19,00
Shakshuka
eieren gepocheerd in een kruidige tomatensaus met komijn, paprika en buffelmozzarella. Geserveerd met knoflook bruscetta
19,00
Maaltijdsalade geitenkaas
met gekarameliseerde geitenkaas, granola, balsamicostroop en knoflookbruscetta
19,00
Nagerechten
Mille-feuille
met hemelse modder van ruby chocolade en in port gemarineerde bramen
9,50
Peer & Gember
sousvide gegaarde peer, ijs van gemberbier en een ganache van witte chocolade en yoghurt
9,50
Tiramisu 2.0
crème van mascarpone, tiramisu ijs en stukjes chocolade brownie
9,50
Parijse soes
met ijs van speculoos en karamel van gecondenseerde kokosmelk
9,50
Dame Blanche
met het lekkerste vanille ijs van Elburg en omstreken, geserveerd met saus van Callebaut chocolade en slagroom
9,50
Plate service
Spare ribs
huisgemarineerd met twee sauzen
24,00
Kipsaté
met atjar, een mix van pinda’s, kokos, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus
22,00
Kabeljauw
gebakken kabeljauw met vissaus
22,00
Runderhaasspies
biefstukpuntjes met kruidenboter
22,00
Wagyu hamburger
een dubbele Wagyu hamburger met gebakken spek, cheddar, tomaat, ui, augurk, vadouvan-mayonaise en frites
22,50
Vegetarische burger
met cheddar, tomaat, ui, augurk, truffelmayonaise en frites (vegan mogelijk)
22,50
Kinderen
Kroket of frikandel
met frietjes, appelmoes, mayo en een beetje sla
9,00
Spare ribs of zalm
met frietjes, appelmoes, mayo en een beetje sla
11,00
Poffertjes
met poedersuiker en een klontje boter
7,50
Allergiën
Heeft u een allergie? Laat het ons weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij zullen ons best doen, maar producten kunnen sporen van allergenen bevatten.
Veganistisch
Onze koks zijn in staat om diverse veganistische gerechten te bereiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.