Diner

Voorgerechten

Yellowtail Kingfish

gebrande kingfish en tartaar van kingfish, geserveerd met dashi van bakkeljauw en limoenblad

12,00

 

Sint Jacobsschelp

gebakken coquilles met zeekraal, tomatensalsa en hazelnootcrunch

11,00

 

Gerookte hertenham

dungesneden schouderham van hert met een mousse van eendenlever, truffelmayonaise en geroosterde pittenmix

11,00

Gevulde portobello vegetarisch

gegratineerd uit de oven met orzo, skaepsrond, pulled oesterzwam en tomatencrunch (ook als hoofdgerecht te bestellen)

9,00

 

Wortel & Biet Vegan

sousvide gegaarde bospeen met een schuim van rode biet, hoemoes en een crumble van groene kruiden

9,00

Tonijn-olderegthuys-elburg-4

Soepen

Oesterzwam & truffel

oesterzwam van onze lokale oesterzwamkweker met een tapenade van zwarte truffel

8,50

Vissoep

rijkelijk gevuld, op basis van kreeftenbisque

9,00

Mosterdsoep

romige soep van Zwolse mosterd met spekkaantjes

8,50

Hoofdgerechten

vlees

 

Hertenbiefstuk

met een jus van bramen en bloemkool-mousseline

24,00

 

Rendang

langzaam gegaarde stoofpot van rund op Indonesische wijze

23,00

 

Runder bavette

graind fed runder bavette uit Australië met morillejus en macadamia noten

24,00

vis

 

Catch of the day

wat de visboer ons brengt

Dagprijs

 

Corvinafilet

gegratineerd uit de oven met een korst van pecorino, zongedroogde tomaat en kalamata olijven

22,00

vegetarisch

 

Gevulde portobello

gegratineerd uit de oven met orzo, skaepsrond, pulled oesterzwam en tomatencrunch 

19,00

 

Hartige taart

bladerdeegtaartje uit de oven met groenten, kruiden crème fraîche, pecannoten en taleggio

19,00

 

Shakshuka

eieren gepocheerd in een kruidige tomatensaus met komijn, paprika en buffelmozzarella. Geserveerd met knoflook bruscetta 

19,00

 

Maaltijdsalade geitenkaas

met gekarameliseerde geitenkaas, granola, balsamicostroop en knoflookbruscetta 

19,00

Nagerechten

Mille-feuille

met hemelse modder van ruby chocolade en in port gemarineerde bramen

9,50

 

Peer & Gember

sousvide gegaarde peer, ijs van gemberbier en een ganache van witte chocolade en yoghurt

9,50

 

Tiramisu 2.0

crème van mascarpone, tiramisu ijs en stukjes chocolade brownie

9,50

Parijse soes

met ijs van speculoos en karamel van gecondenseerde kokosmelk

9,50

 

Dame Blanche

met het lekkerste vanille ijs van Elburg en omstreken, geserveerd met saus van Callebaut chocolade en slagroom

9,50

Plate service

Spare ribs

huisgemarineerd met twee sauzen

24,00

 

Kipsaté

met atjar, een mix van pinda’s, kokos, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus

22,00

 

Kabeljauw

gebakken kabeljauw met vissaus

22,00

Runderhaasspies

biefstukpuntjes met kruidenboter

22,00

 

Wagyu hamburger

een dubbele Wagyu hamburger met gebakken spek, cheddar, tomaat, ui, augurk, vadouvan-mayonaise en frites

22,50

 

Vegetarische burger 

met cheddar, tomaat, ui, augurk, truffelmayonaise en frites (vegan mogelijk)

22,50

Kinderen

Kroket of frikandel

met frietjes, appelmoes, mayo en een beetje sla

9,00

Spare ribs of zalm

met frietjes, appelmoes, mayo en een beetje sla

11,00

Poffertjes

met poedersuiker en een klontje boter

7,50

Allergiën

Heeft u een allergie? Laat het ons weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij zullen ons best doen, maar producten kunnen sporen van allergenen bevatten.

Veganistisch

Onze koks zijn in staat om diverse veganistische gerechten te bereiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.