Diner

Voorgerechten

Yellowtail Kingfish

tartaar van kingfish met crème fraîche van mandarijn, zeewierkroepoek en kalamansi parels

13,50

 

Vitello Tonnato

kalfsfricandeau met tonijn-mosterdmayonaise, Pecorino Romano en gefrituurde kappertjes

12,50

 

Carpaccio 't Olde Regthuys

dungesneden runderlende met truffelmayonaise en Grana Padano

12,50

Gevulde portobello vegetarisch

gegratineerd uit de oven met orzo, skeapsrond, pulled oesterzwam en tomatencrunch (ook als hoofdgerecht te bestellen)

10,50

 

Bolcourgette Vegan

uit de oven met bulgur gevuld. Geserveerd met hummus, baba ganoush en za'atar

10,50

Tonijn-olderegthuys-elburg-4

Soepen

Tomatensoep

met crème van mascarpone en zongedroogde tomatentapenade

8,50

Vissoep

rijkelijk gevuld, op basis van kreeftenbisque

9,50

Mosterdsoep

romige soep van Zwolse mosterd met spekkaantjes. (vegetarisch mogelijk)

8,50

Hoofdgerechten

vlees

 

Varkensprocureur

gebakken procureur met een korst van gekarameliseerde pinda's

23,00

 

Maishoen suprême

gebakken maishoen met een Mexicaanse bonenmix en balsamicostroop

22,25

 

Runder bavette

graind fed runder bavette uit Australië met jus van zwarte knoflook en macadamia noten

26,75

vis

 

Catch of the day

wat de visboer ons brengt

Dagprijs

 

Roodbaars

gebrande roodbaars met salsa verde

24,75

 

Kabeljauw

gebakken kabeljauw met vissaus

24,75

vegetarisch

 

Gevulde portobello

gegratineerd uit de oven met orzo, skeapsrond, pulled oesterzwam en tomatencrunch 

19,00

 

Paddenstoelenpizza

met tapenade van zongedroogde tomaten, duxelle van paddenstoelen en 12 maanden gerijpte manchego

19,75

 

Hartige taart

bladerdeegtaartje uit de oven met groenten, kruiden crème fraîche, pecannoten en taleggio

19,50

 

Maaltijdsalade geitenkaas

met gekarameliseerde geitenkaas, granola, balsamicostroop en knoflookbruscetta 

19,00

Nagerechten

Monchoutaart 2.0

crème van monchou, crumble van bastogne en ijs van kersen

10,50

 

Sorbet 't OR

huisgemaakte limoncello, gingerale en ijs van gemberbier

10,50

 

Eton Mess

verse aardbeien, meringues en slagroom

10,50

Parijse soes

met ijs van Jersey yoghurt en karamel van gecondenseerde kokosmelk

10,50

 

Dame Blanche

met het lekkerste vanille ijs van Elburg en omstreken, geserveerd met saus van Callebaut chocolade en slagroom

9,50

Plate service

Spare ribs

huisgemarineerd met twee sauzen

25,50

 

Kipsaté

met atjar, een mix van pinda’s, kokos, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus

22,50

 

Kabeljauw

gebakken kabeljauw met vissaus

24,75

Runderhaasspies

biefstukpuntjes met kruidenboter

23,75

 

Wagyu hamburger

een dubbele Wagyu hamburger met gebakken spek, cheddar, tomaat, ui, augurk, vadouvan-mayonaise en frites

23,50

 

Vegetarische burger 

een dubbele, 100% plantaardige burger met cheddar, tomaat, ui, augurk, truffelmayonaise en frites (vegan mogelijk)

23,50

Kinderen

Kroket of frikandel

met frietjes, appelmoes, mayo en een beetje sla

9,00

Spare ribs of kabeljauw

met frietjes, appelmoes, mayo en een beetje sla

12,00

Poffertjes

met poedersuiker en een klontje boter

7,50

Allergiën

Heeft u een allergie? Laat het ons weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij zullen ons best doen, maar producten kunnen sporen van allergenen bevatten.

Veganistisch

Onze koks zijn in staat om diverse veganistische gerechten te bereiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.