top of page
Terras_Restaurant_tOldeRegthuysElburg-1.jpg

Terras in Elburg

Het mooiste terras van Elburg!

Het zonnigste plekje in de Vesting van Elburg

Nergens op het terras in Elburg kijk je zo lekker weg als op de Vischmarkt in het centrum. Wij vinden dat restaurant 't Olde Regthuys op het mooiste plekje van Elburg zit! Als de zon schijnt, kan je er bij ons op het terras het langst van genieten.

Eenmaal op het terras kijk je uit op de muziektent, Vischpoort, de beek en de mooie geveltjes. Op de achtergrond hoor je het klokkenspel van de Sint Nicolaaskerk.

Op zoek naar het mooiste terras in Elburg? Bij 't  Olde Regthuys in Elburg kun je het langst van de zon genieten.

Het zonnige terras van 't Olde Regthuys op de Vischmarkt in Elburg

Borrelen met een borrelplank op het terras in Elburg

Lunch, diner of borrel met een klein of groter gezelschap: het kan bij ons op het terras.

Op ons zonnige terras in Elburg is plek voor ongeveer 60 personen. We hebben tafeltjes voor kleine gezelschappen. Maar kunnen ook tafels aan elkaar schuiven voor grotere groepen. Onder de veranda zit je heerlijk warm. Kruip onder een kleedje of ga zitten onder een van de vele heaters. Onze grote parasols zorgen ervoor dat je ook op het terras lekker droog zit. Zo kan je lekker lang genieten en rek je jouw dagje uit zo lang mogelijk! 

Zowel buiten als binnen kan je genieten van een kop koffie met gebak, een lunch, diner of van een vers getapt biertje met een lekkere borrelplank. Probeer bijvoorbeeld onze luxe Aziatische plank! Bekijk onze menukaarten hier.

Wil je graag buiten reserveren? Geef het dan even aan bij je reservering!

Cocktails drinken bij restaurant 't Olde Regthuys op het terras in Elburg
bottom of page